Sem Mateja in z veseljem vam predstavim nekaj malega o meni.

Sem reikistka 2. stopnje in pred časom sem odkrila tudi dar intuitivnega slikanja, katero me sprošča kot sama meditacija. Po poklicu sem medicinska sestra in uživam, ko lahko pomagam drugim pa če tudi samo z iskrenim pogovorom.
V prostem času rada meditiram, berem knjige, katere mi dajo veliko informacij, ki jih rabim za svojo rast, obožujem kristale, čisto nebo, sonce, naravo, živali, ptičjo petje, tudi rože in meditativno glasbo. Srečna sem, ko lahko pišem moje misli, pesmice za otroke, pa čeprav samo v moj zvezek. Čutim njihovo milino, igrivost, veselje, ker tudi sama nosim to v moji notranjosti.
Vse življenje, že nosim v sebi tisto občutljivost, empatičnost, včasih nisem vedela kam z njo, življenje me je učilo in še zmeraj me. Vedno sem čutila in čisto po tiho v sebi verjela v energije in svet Angelov, svet ki nam je neviden. In življenje mi je dokazalo, da vse to obstaja. Vedno sem bila malenkost drugačna od drugih, za nekatere “čudna”, se spraševala zakaj je svet tak kot je in sčasoma sem se mu tudi začela prilagajat, ampak v moje življenje so začeli vstopati ljudje in situacije- velike lekcije, ki so mi počasi začele odpirat oči, z namenom da me prebudijo. Veliko lekcij se mi je dogodilo na partnerskih odnosih in s strani “teme”. Odkrila sem, da je vse z namenom in v nase najvišje dobro, kot smo si začrtali preden smo prišli sem, čeprav na prvi pogled ne zgleda tako. Hvaležna sem za njih, za vsako osebo, ki mi je prečkala pot! Počasi sem začela dobivat tudi jasnovidne sanje. Naenkrat je prišel trenutek, ko sem se odločila, da naredim še nekaj več na sebi, v sebi, kajti izhajamo iz notranjosti navzven. Lotila sem se prve stopnje reikija in čez čas tudi druge stopnje. In tukaj se je moja zgodba komaj pravzaprav začela. Podala sem se na pot sodobne bojevnice, na pot mojih sanj, ker sem izbrala sebe in moje sanje se uresničujejo korak za korakom, korak za korakom odkrivam sama sebe.
Razumem ljudi, ki niso v svoji moči, brez zaupanja vase in samozavesti, ker vem, kako je, ko si v tem stanju. Želim pomagati, da ljudje ugotovijo, da smo božanska bitja, da odrasli in otroci najdejo radost in veselje v sebi, ko so na svoji poti izgubili svojo iskro v očeh. Rada bi vam predala znanje, ki ga nosim v sebi in ga z vsakim dnem vedno bolj odkrivam. 
Velika zahvala gre Marjani, zahvala da mi je pomagala!
Hvala, Mateja.